Foodtour

 

Toelichting foodtour

Ontdek culinair Rotterdam op intieme wijze aan de hand van een lokale gids. De stad met de grootste haven van Europa heeft meer dan 170 verschillende nationaliteiten. Dat zie je ook terug in het straatbeeld. De West-Kruiskade staat bekend als Chinatown. Je kan hier Aziatische producten kopen en heerlijk eten. Aan de Schiedamseweg zijn meerdere  eetgelegenheden met verrukkelijke gerechten uit het Midden-Oosten. In de stad zijn er meer van dit soort gebieden waar je verschillende heerlijkheden kan krijgen.

Tijdens de foodtour leer je de stad kennen door het proeven van verschillende lekkernijen die Rotterdam rijk is. Daarnaast hoor je ook het persoonlijke en indrukwekkende verhalen van de verschillende ondernemers vaak gerund worden als familie bedrijfjes.

Wat kan je verwachten

We verzamelen om 12 uur met een knus groepje mensen voor Rotterdam Centraal. De tour duurt 3 uur en we zullen 6 á  7 juweeltjes bezoeken. Dus neem je lekkere trek mee, want je zult gegarandeerd meer dan genoeg te eten krijgen. Het wordt een geweldige ontdekkingsreis langs de minder bekende juwelen van Rotterdam waar je mag genieten van allerlei verschillende lekkernijen. Door de persoonlijke verhalen maak je kennis met de Rotterdamse mentaliteit.  Niet lullen maar poetsen!

Via deze link lees je wat Elle Eten heeft geschreven over de foodtour. 

Data

Zaterdag 17 augustus – Nog plekken Beschikbaar

Zaterdag 14 september – Nog plekken beschikbaar

Aanmelden

Mail naar admin@fijnproever.com. Vermeldt de Foodtour de datum, je naam en telefoonnummer. U ontvangt een mail met alle benodigde informatie over de foodtour en de betaling.

Voorwaarden:

  • Elke tour heeft een beperkt aantal plaatsen om zo een persoonlijke en knusse sfeer te behouden. Dus wees er snel bij, want vol is vol.
  • De locaties kunnen per tour variëren. Dit blijft afhankelijk van de beschikbaarheid van de ondernemers.
  • Na betaling ontvang je een bevestiging en is de boeking definitief.
  • Mocht je verhinderd zijn dan, zijn de kaarten overdraagbaar.
  • I.v.m. betalingen aan ondernemers voor elke deelnemer is het niet mogelijk om deelname terug te draaien.