Contact

Blijf op de hoogte

Rechts in het menu staat de tekst “meld je hier aan” . Vul daaronder in het tekstvak jouw e-mail adres in, dan blijf je op de hoogte van mijn meest recente berichten.

Vragen

Mocht je vragen, opmerkingen en/of aanvullingen hebben stuur dan een mail naar admin@fijnproever.com. Daarnaast is het mogelijk om bij al mijn recepten onderaan in het comment vak een bericht achter te laten. Het voordeel hiervan is dat andere mensen jouw reactie kunnen lezen en hier op kunnen reageren.

Volgen

Naast deze foodblog heb ik nog een aantal andere kanalen waar je mij ook kan volgen:

Adverteren en samenwerken

Het is mogelijk om te adverteren op Fijnproever.com. Dit kan bijvoorbeeld door een recept te creëren voor een product.  Mijn voorwaarde hierbij is dat ik wel echt achter het product sta en het overeenkomt met mijn filosofie over koken en eten (zie achtergrond). Samengevat, ik werk zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Zo probeer ik veel smaak in mijn gerechten te krijgen en tegelijk de (onnodige)  inname van zout, suiker en vetten te beperken.

Samenwerken

Alle verzoeken tot samenwerking zal ik netjes binnen een week beantwoorden. Het liefst ontvang ik een voorstel via de mail. admin@fijnproever.com.  Soms kan ik om extra informatie vragen voordat ik een degelijk antwoord kan geven.