Tadim

Sinds tijden ben ik weer naar het Turkse eethuis Tadim geweest om wat te gaan snacken. De inrichting is recent totaal vernieuwd. Het is binnen iets ruimer opgezet qua zit plekken. ze hebben de keuken achter weggehaald en naar voren gehaald. Bij binnenkomst zie je dus iemand die meteen alles voor je aan het grillen, bakken etc. is.

Een groot deel van de gerechten zijn al voorbereid. En veel gerechten op de kaart zijn algemeen bekend zoals kapsalon, pizza, Lahmacunlar (turkse pizza) en een verscheidenheid aan schotels. Ze hebben hier ook wat meer authentieke schotels zoals een sac kavurma, een iskender en of Karnıyarık.
Zelf bestelde ik een broodje shoarma, want hier krijg je tenminste de ouderwetse Lamsshoarma. Meestal als je nu ergens shoarma besteld dan is het meer een soort van Durum. Dit is voor mij niet te eten. Mijn portie was enorm en ik kon er mogelijk wel drie broodjes mee beleggen. Er zaten twee pitabroodjes bij en wat salade. Uiteraard was er voldoende saus aanwezig en de smaak was zoals altijd goed. De prijs die ze voor hun gerechten vragen is naar mijn idee zelfs aan de lage kant te noemen.

Heb je een keer zin om Turks te eten of een standaard snelle hap te halen. Dan zit je bij Tadim aan het juiste adres. De prijs kwaliteit verhouding is uitermate goed. En het eten is altijd prima van smaak. En heb je een keer trek in soep neem dan zeker bij Tadim de Kelle-paça çorbası.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »